Funcionen 24 hores

Arriben les noves bicis elèctriques al Bicing de Barcelona

Des d'aquest dilluns s'introduiran 300 unitats, que aniran en increment

bicing-lainz-corregido / periodico

A partir d’aquest dilluns, 1 d’abril, una vegada retirades les estacions del Bicing antic, comença la incorporació de les 300 noves bicicletes elèctriques, que arribaran a un miler a finals d’any, el triple d’unitats que amb el sistema anterior. La primera fase de desplegament del nou Bicing ha finalitzat amb la substitució de totes les estacions i bicicletes mecàniques de l’antic sistema per les del nou servei, que funciona les 24 hores.

Les noves bicicletes elèctriques s’ubicaran, juntament amb les mecàniques, a les estacions en superfície, i seran accessibles per a tots els usuaris, als quals s’aplicarà una tarifa diferent segons el tipus de vehicle triat.

Tots els usuaris del servei Bicing podran utilitzar les noves bicicletes elèctriques que trobaran a qualsevol estació Bicing juntament amb les bicicletes mecàniques, i que es podran distingir pel símbol d’un llampec situat al parafang posterior i a la cistella.

No és necessari contractar una nova tarifa com en l’anterior servei, només tenir en compte que la tarifa aplicada variarà segons la bicicleta escollida.

Així doncs, només serà necessari dirigir-se a una estació on hi hagi bicicletes elèctriques i retirar-la amb la targeta o l’‘app’. Després es pot tornar a qualsevol estació i comprovar la correcta devolució, igual que si fos una bicicleta mecànica: des de l’‘app’  o introduint la targeta al tòtem de l’estació.

Temes:

Bicing