URGENT

Un pit bull sense morrió fereix un nen de set anys a Barcelona

El gos perillós ha atacat el petit en una zona de jocs de Ciutat Meridiana

Un exemplar de pitbull, la raça que ha perpetrat els atacs a nens a Toledo.

Un nen de set anys ha resultat ferit a Barcelona després de ser atacat per un pit bull que anava sense morrió, segons ha informat la cadena SER i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO.

Els fets s’han produït en una zona de jocs de Ciutat Meridiana. El gos ha mossegat el nen al colze, a l’axil·la i al gluti. En el moment de l’atac, l’animal el portava un noi de 16 anys. L’adolescent i la seva mare, com a tutora, han sigut portats als jutjats, on se’ls ha imposat una multa de 6.900 euros.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Gossos