TRANSPORT PÚBLIC

Colau portarà al pròxim ple la unió del tramvia per la Diagonal

El govern municipal esgrimeix l'"ampli recolzament" dels veïns a la connexió que mostra el baròmetre semestral de l'ajuntament

tramvia-diagonal / periodico

El Govern de Barcelona que encapçala l’alcaldessa Ada Colau tornarà a portar al pròxim ple municipal la unió de les dues xarxes de tramvia de la ciutat –Trambaix i Trambesòs– a través de l’avinguda Diagonal.

Ho ha anunciat aquest divendres en roda de premsa la tinenta d’alcalde de Mobilitat, Janet Sanz, esgrimint l’"ampli recolzament per part dels veïns" a la unió, amb referència al Baròmetre Semestral de l’Ajuntament, que va preguntar específicament sobre l’assumpte.

Sanz creu que s’obre una oportunitat perquè el ple de gener aprovi el projecte, després que el baròmetre xifrés en el 62,9% els barcelonins partidaris de la unió per la Diagonal i que ERC i Ciutadans recolzessin al Parlament la connexió.

La tinenta d’alcalde també ha explicat que el govern municipal es posarà a treballar per tirar endavant un acord entre els diferents grups. "Tenim la feina tècnica feta, és una qüestió de voluntat política", ha subratllat.

Temes:

Tramvia