Any del Gos

Any Nou Xinès a Barcelona 2018: desfilada i programa de la festa

La festa se celebra aquest dissabte a partir de les 11.30 hores al passeig de Lluís Companys

jose37129205 barcelona 13 02 2016 barcelona celebracion del nue170203202055

Com cada any la comunitat xinesa Barcelona protagonitza una desfilada per celebrar l'Any Nou que ha començat aquest divendres amb el gos com a animal protagonista, que agafa el testimoni al gall.

La festa de l'Any Nou Xinès començarà a les 11.30 hores amb una gran desfilada pels carrers del districte de l'Eixample, des del parc de l'Estació del Nord fins a l'Arc de Triomf, amb la participació de dracs xinesos, lleons i grups de cultura catalana, com castellers i diables. La celebració corre a càrrec de les federacions i entitats xineses de Catalunya, conjuntament amb les entitats i associacions catalanes, i amb la col·laboració de dos-cents voluntaris.

A l'acabar la desfilada, a les 12.30 hores, tindrà lloc al passeig de Lluís Companys un programa d'espectacles, amb demostracions d'arts marcials, danses i vestits tradicionals, i actuacions musicals. La Barcelona Coral Àsia, el projecte de trobada intercultural a través del cant i la música, també hi participarà oferint el seu repertori de cançons xineses.

Al mateix passeig, des de les 11.30 fins a les 20.00 hores, hi haurà una fira gastronòmica i cultural xinesa, una de les novetats del programa de l'Any Nou Xinès a Barcelona. 

 

Temes:

Festes Xina