Cau una banda de lladres que va assaltar 14 pisos a Barcelona

El grup utilitzava el mètode del 'bumping' per forçar la porta

jgblanco37937954 terrassa 05 04 2017 los mossos detienen a una presunta yihad170405121142

Els Mossos d'Esquadra han detingut una banda de lladres molt activa i especialitzada que presumptament va saquejar 14 pisos de Barcelona i la seva àrea metropolitana la segona quinzena d'aquest mes d'agost.

Segons ha informat aquest divendres la policia catalana en un comunicat, van arrestar el 28 d'agost cinc homes i dues dones d'entre 25 i 30 anys, de nacionalitat georgiana i veïns de Santa Coloma de Gramenet.

Aquestes persones formaven "un grup delinqüencial perfectament organitzat i especialitzat en robatoris", segons els Mossos, i usaven sempre el mètode 'bumping': utilitzaven ferros per forçar la porta sense fer malbé el pany, i així no aixecaven sospites i ningú se n'adonava fins que tornaven els propietaris.

Una vegada als domicilis, agafaven diners, joies, ordinadors portàtils, telèfons mòbils i aparells electrònics. De fet, en el moment de la detenció i al registrar el pis dels lladres, s'han localitzat molts d'aquests objectes sostrets.

Els robatoris els van cometre en pisos de Barcelona, Cornellà de Llobregat, el Prat del Llobregat, Barberà del Vallès i el Masnou, la segona quinzena d'agost.

La investigació es manté oberta per determinar si aquests lladres han pogut cometre més robatoris, i aquest divendres passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet.

Temes:

Robatoris