Maria del Carmen Parramón, propietària de la parada Carnisseria M. Carmen, al Mercat d'Hostafrancs, recomana la recepta típica catalana de fricandó de vedella.
INGREDIENTS
Vedella en bistecs
Ceba
Tomàquets madurs
Moixernons
Rovellons
Farina
Oli i sal
Vi blanc
Aigua
PREPARACIÓ
Cal salar i enfarinar els talls de vedella. En una paella s'han de fregir i posar-los en un plat. Coleu l'oli de la paella i poseu-lo en una cassola. Feu un sofregit amb el mateix oli, els tomàquets i la ceba. Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi un got de vi blanc. A continuació, els moixernons i els altres bolets. Al cap de cinc minuts, s'hi ha d'afegir un got d'aigua i els talls de vedella fregits. Rectifiqueu d'aigua fins que els talls estiguin coberts. Deixeu-ho a foc lent durant 30 minuts aproximadament.
Parramón recomana fer aquest plat el dia abans. El tipus de bolets pot variar: xampinyons, rossinyols o llengües.