CANVIS A LA CÚPULA D'UN ORGANISME

Josep Anton Grau, nou director general de l'ATM

L'arquitecte substitueix Ramon Seró

El consell d'administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)ha nomenat nou director general Josep Anton Grau en substitució de Ramon Seró i Esteve, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

L'ATM ha agraït el treball realitzat per Seró i li ha encarregat en el marc de Sermetra, empresa constituïda per l'ATM i els operadors de transport, que realitzi els treballs per a la licitació de la T-Mobilitat.cat, entre altres projectes.

Nascut a València el 1954, Grau és arquitecte urbanista per l'Escola Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i va ser president de l'Institut Català del Sol . Així mateix, ha realitzat programes d'alta direcció d'institucions sanitàries i de desenvolupament directiu, cosa que li ha servit per ocupar càrrecs de conseller en diverses empreses públiques i privades.

En l'àmbit de la mobilitat, va ser el primer secretari de Mobilitat, delegat del Govern en Societats Concessionàries d'Autopistes i conseller de l'ATM entre els anys 1997 i 2002.