Daniel Tomàs, propietari de la parada de peix El Peixet d'en Daniel del mercat del Clot, explica com es prepara una recepta sana, saborosa i a més a més d'elaboració molt senzilla.
INGREDIENTS (4 persones)
1 turbot salvatge de 1.300 g.
3 cebes
3 patates
Pebre negre
Vi blanc de taula
Sal
Oli
PREPARACIÓ
Netegeu i traieu les tripes al turbot i també les espines laterals, i marqueu-lo amb tres talls. Peleu les patates a trossos laminats i talleu la ceba en juliana. Salpebreu les patates i fregiu-les en oli molt calent sense que s'arribin a coure del tot. Ofegueu la ceba fins que adquireixi un to daurat. Poseu el forn a 180 graus i col·loqueu-hi una safata amb la ceba i les patates. Poseu-hi a sobre el peix amb sal i pebre. A continuació afegiu-hi un got petit de vi blanc de taula i deixeu el turbot que es faci al forn durant 25 minuts.