Carles Parcet, responsable de Peixos Viki, presenta una recepta que està a punt en mitja hora. El resultat és un peix amb tot el seu gust.
INGREDIENTS (4 persones)
Una cua de rap de 1.250 grams
Mig quilo de cloïsses
Vuit gambes
Farina, sal, alls, oli i pebre
Pebrots verd i vermell
Ceba, tomàquet
Vi blanc
Picada d'all, julivert i ametlles
PREPARACIÓ
Enfarinem el rap, el fregim i el reservem. Amb l'oli restant daurem uns alls tallats a làmines. A continuació, preparem un sofregit amb els pebrots verd i vermell, la ceba i el tomàquet i hi afegim un got de vi blanc. Quan el sofregit estigui fet (uns 15 minuts després aproximadament) hi afegim el rap, les cloïsses i les gambes. Hi aboquem un got d'aigua o de caldo de peix i després de cinc minuts al foc hi incorporem la picada i una mica més de vi blanc. Transcorreguts cinc minuts de cocció, el plat estarà a punt per servir.