RETORN ALS ESCENARIS

Els Eagles tornen amb el disc 'Long road out of Eden', que surt a la venda el 29 d'octubre

El grup Eagles torna al panorama musical amb un nou disc,Long road out of Eden, que sortirà a la venda a nivell mundial, excepte als EUA, el pròxim 29 d'octubre, segons informa Universal en un comunicat. La banda oferirà abans d'aquest esperat llançament sis concerts entre el 18 i el 27 d'octubre al Nokia Theatre Live de Los Angeles, ciutat que va veure al grup sorgir als anys 70.

En el mercat americà, aquest treball podrà adquirir-se exclusivament a través de tres vies, una de les quals és la web oficial del grup americà, compost per Glen Frey, Don Henley, Joe Walsh i Timothy B. Schmit.

Més de 120 milions de discos venuts

Els Eagles, responsables del clàssicHotel California(1976), ha venut al llarg de la seva trajectòria més de 120 milions de discos a nivell mundial i ha estat reconegut amb 4 premis Grammy.Their greatest hits 1971-1975és el seu disc més venut i el de més èxit als EUA, amb vendes que superen els 29 milions de còpies.

Entre els seus àlbums es trobenTake it easy, One of These Nights, Eagles Liveo Hell Freezes Over o els senzillsTake It Easy, Peaceful Easy Feeling, Already GoneoLyin' Eyes.