CINE

Un concert d'Els Pets es retransmetrà en directe en cines

Les grans ciutats solen acaparar els esdeveniment culturals més significatius. El Circuit Català de Cinema Digital promou una peculiar iniciativa per traslladar a diferents comarques una programació estable i continuada de retransmissions de concerts, obres de teatre, conferències i esdeveniments esportius. La idea és que poblacions com Mollerussa o Palamós puguin presenciar simultàniament l'acte des d'una sala de cine de la seva localitat.

Després d'una prova pilot en què el 9 de novembre es va difondre en diferitMar i cel, de Dagoll Dagom, el 23 de novembre s'oferirà en directe el recital d'Els Pets a l'Auditori de Barcelona. Aquesta emissió arribarà a les cinc sales que, avui en dia, integren aquest circuit, que requereix tecnologia d'última generació.

Així, els cines Arinco (Palamós), Urgell (Mollerussa), Principal (Lleida), Guiu (la Seu d'Urgell) i Catalunya (Berga) posaran a la venda entrades a 6 euros perquè el públic accedeixi a aquesta transmissió, en què participen TV-3 i la productora BeNeCé. Lluís Gavaldà, el vocalista d'Els Pets, recorda que les localitats per a l'Au- ditori estan esgotades."A més, sempre he reivindicat que hi ha moltes Catalunyes".

Temes:

Els Pets