FUTBOL

El Sevilla formula una queixa al Barcelona per impedir la venda d’entrades a la seva afició

El Sevilla ha presentat una queixa formal al Barcelona davant la mesura del club blaugrana d’impedir la venda d’entrades a aficionats sevillistes, així com negar-los l’accés al Camp Nou amb emblemes del seu equip, un fet que també ha posat en coneixement de LaLiga.

«El Sevilla FC vol mostrar la seva sorpresa i desacord davant l’advertència que es trasllada a l’aficionat interessat a adquirir una entrada als canals oficials del Futbol Club Barcelona per al partit que es disputarà aquest diumenge al Camp Nou a les 21.00 hores», va censurar aquest dissabte en un comunicat el club sevillà.

L’entitat sevillista va precisar que l’«advertència» expressada «literalment» pel Barcelona als seus canals oficials és la següent: «Prohibida la compra per a aficionats del Sevilla Futbol Club. Es denegarà l’accés a l’estadi a aficionats amb vestimenta o emblemes del Sevilla Futbol Club».

El Sevilla «no entén proporcionat el missatge ni ajustat a la normativa, encara que el partit s’hagi declarat d’alt risc, que un aficionat del Sevilla Futbol Club no pugui accedir a l’estadi portant o vestint una samarreta o bufanda del seu equip», va denunciar en la seva nota el club andalús.