FUTBOL FEMENÍ

El Barça presenta un recurs per evitar la seva eliminació a la Copa de la Reina

JORDI COTRINA

El FC Barcelona va presentar aquest dilluns un recurs davant el Comitè de Competició després de la denúncia per alineació indeguda de l’Osasuna en el partit de vuitens de final de la Copa de la Reina a causa de la participació en el partit de la davantera blaugrana Geyse Ferreira.

L’equip navarrès va al·legar que la brasilera no havia d’haver disputat l’enfrontament, perquè va ser expulsada el curs passat en aquesta competició quan militava a les files del Madrid CFF.

«Si penséssim que no hi ha possibilitats que prosperi el recurs, no l’hauríem presentat», van explicar des del club blaugrana que, tanmateix, no han volgut precisar els arguments en què es basa.

Termini escàs

En cas que aquest recurs no prosperés davant el Comitè de Competició, el Barcelona quedaria eliminat de la Copa de la Reina, malgrat haver golejat l’Osasuna (0-9), dimarts passat, en l’eliminatòria a partit únic.

El club català, vencedor de cinc de les últimes sis edicions de la competició del KO, ha esgotat el termini que tenia per presentar el recurs, que precisament finalitzava aquest dilluns.

A partir d’ara, el Comitè de Competició estudiarà el cas i dictarà la seva resolució.