La divertida pronunciació de Robert Lewandowski en la seva salutació als culers | Vídeo

Que el jugador polonès Robert Lewandowski és el gran fitxatge de l’estiu del Barça és una realitat. A punt de fer 34 anys, s’ha convertit en l’estrella blaugrana a Miami, on se li ha preparat un «acte de benvinguda» que s’havia ajornat dues vegades a l’espera que es tanqués el fitxatge oficialment.

«Hola, em dic Robert, soc de Polònia i visc a Barcelona», ha assegurat en català i en castellà. Poc més ha dit, tot i que sí que ha destacat que va poder comprovar en directe «el gran potencial» que té el seu nou equip «sobre el camp», fent referència a la golejada davant l’Inter de Miami (0-6).

Sense lletra ‘W’

Tot i això, l’halo que envolta el nou ariet del Barça ja es deixa sentir en els aficionats. Per començar, en la venda de samarretes: el club ha hagut de penjar el cartell de «tot venut» perquè s’ha quedat sense la lletra ‘W’... i ‘Lewandowski’ en té dues.

Però també en el vídeo de presentació, en què saluda els culers, el sobrenom amb què es coneixen els aficionats del Barça amb un curiós accent, que ha portat molts a creure que, en realitat, estava saludant una part de l’anatomia humana: «‘Hi, culos’» («Hola, culs»).

Hi ha qui va més enllà i en comptes de ‘hi’ entén ‘hay’: