GAVI, EL PRÒXIM

Nico ja té fitxa del primer equip del Barça

La inscripció del centrecampista suposa un maldecap menys per a Xavi, que a Granada va córrer el risc de l’alineació indeguda

Jordi Cotrina

Nico González ja té fitxa del primer equip. El migcampista blaugrana, de les poques bones notícies al club aquesta temporada, ha sigut inscrit aquest dijous a LaLiga. Un alleujament per a Xavi, que contra el Granada es va arriscar a cometre alineació indeguda al tenir només set jugadors del primer equip sobre la gespa.

Present i futur de l’equip, després de debutar aquesta temporada amb Ronald Koeman va continuar tenint continuïtat amb Sergi Barjuan i Xavi. Aquest curs porta 23 partits i dos gols (un més que Dembélé). Mentre Nico ja ha viatjat a Bilbao com a jugador del primer equip a tots els efectes (lluirà el dorsal 14, que hereta de Coutinho), l’extrem francès s’ha quedat fora de la convocatòria per la seva negativa a renovar. Ens sembla obvi que Dembélé no vol continuar al Barça i que no està compromès amb el projecte futur. Se li ha comunicat a ell i als seus agents que ha de sortir de manera immediata i esperem una transferència abans del 31 de gener», ha explicat Mateu Alemany. «No volem tenir jugadors no compromesos amb el projecte. I que no vagi convocat n’és una conseqüència», ha afegit el director de futbol barcelonista.

Gavi, el pròxim

Els que sí que estan compromesos amb el projecte són Nico i Gavi, el pròxim en tenir fitxa del primer equip. L’interior andalús, de només 17 anys, s’ha convertit en peça bàsica del Barça malgrat no tenir encara dorsal de la primera plantilla. Tot i que ha despertat l’interès de mitja Europa, Gavi ha apostat per seguir al Camp Nou.