Entrevista exclusiva amb El Periódico

Aquest és l’ideari futbolístic de Xavi Hernández: «Represento un estil»

L’actual tècnic de l’Al-Sadd de Qatar és el candidat amb més opcions per substituir Ronald Koeman, destituït de matinada després de la derrota contra el Rayo Vallecano. El novembre del 2020, Xavi Hernández, que figurava llavors com l’entrenador de la candidatura de l’aspirant a presidir el Barça Víctor Font, concedia una entrevista exclusiva a EL PERIÓDICO. En la conversa, destil·lava el seu ideari futbolístic.

Sant Miquel de Campmajor 11 07 2019 Xavi Hernandez ex futbolista del FC Barcelona al Collell casa de colonies i campus esportiu Foto Robert Ramos / Robert Ramos

Només hi ha un jugador espanyol entre els 11 millors futbolistes de la història, els escollits per configurar el Dream Team de la Pilota d’Or segons la votació organitzada per France Football amb una xarxa de 140 periodistes. És el cervell blaugrana Xavi Hernández Creus (Terrassa, 1980). També hi és Lionel Messi, per descomptat. Aquesta alineació ha quedat configurada pel porter Lev Iaixin; els defenses Cafú, Beckenbauer i Maldini; els centrecampistes Xavi, Matthaus, Pelé i Maradona i una davantera formada per Messi, Ronaldo Nazário i Cristiano Ronaldo.