RENOVACIÓ ESTANCADA

Segueix el pols Barça - Ilaix Moriba: tampoc juga amb el filial

Alejandro Balde i Ilaix Moriba, dues de les perles del planter blaugrana, són dues cares de la mateixa moneda. Mentre que el lateral esquerre ha renovat amb el primer equip, després de rebaixar les seves pretensions salarials, el centrecampista segueix sense entrenar-se a les ordres de Ronald Koeman. No només això, sinó que, després de quedar fora del primer amistós davant el Nàstic (en el qual Balde va debutar amb el primer equip), tampoc ha sigut convocat per jugar el primer partit de pretemporada del filial.

Ilaix va ser un dels joves als quals Koeman va donar l’alternativa el curs passat: va disputar 18 partits amb el primer equip, passant per davant de Pjanic i Riqui Puig en les rotacions del tècnic blaugrana. Però la seva progressió s’ha vist truncada pels problemes amb la seva renovació. El jugador, de 18 anys i que acaba contracte l’any que ve, no ha allargat encara el seu lligam amb el club. I davant els rumors creixents sobre l’interès del Madrid i d’equips de la Premier a aconseguir els seus serveis, el Barça ha decidit reptar-lo a un pols: o renova o no tornarà a jugar. No només amb el primer equip, tampoc amb el filial.

Ni estarà a les ordres de Sergi Barjuan aquest divendres a l’Escala ni tampoc a les de Koeman dissabte contra el Girona a la ciutat esportiva barcelonista.

Temes:

Barça