FUTBOL

El PSG, rival del Barça a la Champions femenina després de destronar el Lió

  • Les parisenques s’emporten els quarts francesos davant les campiones de les cinc últimes edicions

El París Saint Germain ha posat fi al regnat de l’Olympique de Lió, que havia conquerit les últimes cinc Champions femenines, i serà el rival del Barça a la semifinals. Les parisenques es van emportar el duel a la francesa després d’imposar-se 1-2 a la tornada de quarts.

L’eliminatòria s’havia postergat per les baixes provocades per la Covid en les vigents campiones, que portaven un 0-1 de renda de l’anada i es van avançar ben aviat gràcies a Catarina Macario (m.4). Però el PSG, líder de la lliga francesa, no es va posar nerviós i va tombar el marcador amb dos gols de Grace Geyoro (m. 25) i de Wendy Renard en pròpia porta (m.61).

S’acaba així una ratxa de 31 partits sense perdre de les grans dominadores del futbol femení en l’últim lustre i que hauran de cedir el seu ceptre. El Barça, que ja va disputar la final fa dos anys davant el Lió, aspira a lluitar per la corona vacant el 16 de maig al Gamla Ullevi de Göteborg. Per a això les jugadores de Lluís Cortés s’hauran de desfer primer del PSG, amb l’anada a la capital francesa. Bayern de Munic i Chelsea pugnaran per l’altre bitllet a Suècia. Aquest dilluns es decidiran les dates i horaris definitius d’unes eliminatòries que es disputaran el 24/25 l’abril i 1/2 de maig.

Temes:

Champions Barça