ES VA LESIONAR EL 3 DE MARÇ PASSAT

Piqué ja treballa amb el grup

  • El central realitza una part de l’entrenament amb l’equip en la fase final de la seva recuperació

  • Sergi Roberto està recuperat i podria reaparèixer dilluns, 5 d’abril, davant el Valladolid

Ronald Koeman va recuperant jugadors de cara al tram final de la temporada. Sergi Roberto fa diversos dies que treballa ja amb el grup, al qual s’ha incorporat aquest matí Gerard Piqué, que va patir una lesió durant la semifinal de la Copa del Rei davant el Sevilla al Camp Nou, just després de marcar el gol que va portar el Barça a la pròrroga el 3 de març passat.

Piqué va oferir, com va dir llavors Koeman, «una lliçó de lideratge» per impulsar el Barça a la final, que el mesurarà el pròxim 17 d’abril a l’estadi de La Cartuja de Sevilla. Era la segona lesió que patia al genoll dret, la mateixa que el va tenir dos mesos i mig de baixa.

Mirant al clàssic

Però en els dos casos va aconseguir esquivar el quiròfan apostant per un tractament conservador. Sergi Roberto podria reaparèixer dilluns al Camp Nou davant el Valladolid en l’inici del compte enrere de la Lliga, mentre que Piqué encara l’últim tram per unir-se al grup en el tram decisiu de la temporada. Amb el clàssic a la cantonada (dissabte 10 d’abril a Valdebebas, 21.00 h) com a principal objectiu de tots dos.

En tot just tres mesos, Sergi Roberto havia patit dues lesions musculars a la cama dreta. Va estar 18 partits de baixa per la «ruptura al recte femoral de la cuixa dreta», que va patir el 21 de novembre passat davant l’Atlètic de Madrid al Metropolitano. Després, després de reaparèixer davant l’Athletic, no va poder ni completar l’hora de joc contra el Granada.

Sergi Roberto havia tornat davant l’Athletic, però no va poder ni completar l’hora de joc després davant el Granada (3 de febrer). El futbolista s’ha perdut els 12 últims enfrontaments. Ara, Koeman està a punt de recuperar dos capitans quan es decideixen els dos títols a què aspira el Barça.