Font vol portar 25.000 espectadors al Camp Nou el 4 d’abril

El candidat supedita el seu pla a l’aprovació de les autoritats sanitàries i al Consell Superior d’Esports

«Assumim una posició de lideratge i farem tot el possible perquè torni el públic als estadis», afirma

Les entrades es repartirien entre 23.000 abonats i 2.000 de reservades per a compromisos i patrocinadors

Víctor Font pretén obrir les portes del Camp Nou el pròxim 4 d’abril per al Barça-Valladolid. La seva candidatura vol liderar la tornada dels espectadors als estadis de futbol, començant per la dels aficionats del Barça. Aquest pla, va advertir el candidat, requerirà l’aprovació de les autoritats sanitàries i del Consell Superior d’Esports (CSD) i en funció de la pandèmia.

La idea que ha treballat Font és que puguin acudir 25.000 espectadors al Camp Nou (una mica menys d’una quarta part de l’aforament), dels quals 23.000 serien abonats i els restants 2.000 serien localitats reservades per a compromisos i patrocinadors de la directiva, que seria la seva, és clar. Les sol·licituds es farien a través de la web i, entre altres mesures, es faria un test d’antígens a les portes del Camp Nou.

Font diu haver parlat amb altres clubs, molt interessats a recuperar la presència de públic als seus estadis, tot i que sap que «al Reial Madrid no li interessa perquè no té el camp acabat». En cas de rebre l’aprovació del Procicat i el CSD, hi hauria sis partits més fins al final de Lliga: Getafe, Granada, Atlètic i Celta. A més de reobrir el Camp Nou, Font també vol, amb els mateixos procediments i prevencions, que els culers tornin al Palau Blaugrana i a l’estadi Johan Cruyff abans que conclogui la temporada.