JORNADA 1 (AJORNADA)

Horari i on veure el Barça-Elx de Lliga

Un Barça trencat intentarà tornar al camí de la victòria davant els il·licitans

El Barça recuperarà aquest dimecres el seu partit ajornat de la primera jornada davant l’Elx (19 h). Ho farà amb la moral molt baixa, després de no aprofitar la derrota de l’Atlètic a casa contra el Llevant. Els blaugrana van empatar contra el Cadis a casa (1-1) aquest cap de setmana i només han pogut sumar un punt dels sis possibles contra els gaditans.

Un Camp Nou poc talismà

El Barça tornarà a jugar el seu quart partit seguit al Camp Nou, un escenari que històricament ha donat moltes alegries al barcelonisme tot i que aquesta temporada, amb l’absència de públic a les grades, l’equip de Koeman ha perdut 11 punts en els 12 partits disputats al seu feu. A més, aquest diumenge el Barça va veure truncada la seva ratxa de set triomfs consecutius en la Lliga i una victòria del Sevilla enviaria els blaugrana a la quarta posició de la taula.

Per la seva banda, l’Elx va tornar a guanyar en la Lliga després de sis partits sense fer-ho. Aquest dissabte, els il·licitans van recuperar el somriure guanyant per la mínima un dels seus rivals directes, l’Eibar (1-0), en el debut de Fran Escribá al capdavant de l’equip.

Els dos equips es van enfrontar fa un mes en la jornada 20, la primera de la segona volta, en un matx que va acabar amb un 0-2 favorable als de Koeman, amb gols de De Jong i Riqui Puig, que es va estrenar com a golejador en la Lliga.

Per al partiut, el tècnic holandès tindrà les baixes habituals de Coutinho, Araujo, Ansu Fati i Sergi Roberto. Els visitants, amb Escribá al comandament en la seva primera visita, tampoc podran comptar amb el talentós Fidel per lesió, ni amb el centrecampista Marcone, sancionat per acumulació de grogues.

Quan es juga el FC Barcelona - Elx CF

El partit corresponent a la jornada 1 de la Lliga Santander es disputa dimecres 24 de febrer, a les 19.00 h.

On podeu veure el partit a la TV

El partit es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar) M. LaLiga1, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar. També es podrà seguir ‘online’ a Mitele Plus, Orange i Jazztel TV.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment minut a minut des d’una hora abans del xiulet inicial.