SUPERCOPA 2021

Horari i on veure per TV la Supercopa d’Espanya

  • La competició, traslladada de l’Aràbia Saudita a Andalusia, recull els duels Barça-Reial Societat i Madrid-Athletic a semifinals

rpaniagua51712514 graf1021 yeda arabia saud 12 01 2020 los jugadores de200112220919 / Juanjo Martin

La segona edició del nou format de la Supercopa d’Espanya no serà com la de l’any passat. El torneig en format de Final Four deixa l’Aràbia Saudita, ja que, per restriccions sanitàries, les grades no poden allotjar públic i el nou escenari és Andalusia: Còrdova i Màlaga per a les semifinals i Sevilla com a seu de la final.

I com participants, el campió i subcampió de lliga, Reial Madrid i Barça respectivament, i Athletic Club i Reial Societat, finalistes de la Copa del Rei 2020 (perquè el campió no es coneixerà fins a l’abril). Així doncs, si el temporal ‘Filomena’ ho permet, es coneixerà abans el campió de la Supercopa que el de la Copa.

A causa de la seva participació en aquest torneig, els quatre equips havien estat exempts en les anteriors rondes de la Copa del Rei, però a partir de la setmana vinent ja entraran en la competició copera.

Quan es juguen les semifinals i final de la Supercopa

Semifinal 1: Reial Societat - FC Barcelona, dimecres 13 de gener a les 20.00 hora peninsular al Nuevo Arcángel (Còrdova) sense públic.

Semifinal 2: Reial Madrid - Athletic Club, dijous 14 de gener a les 20.00 hora peninsular a La Rosaleda (Màlaga) sense públic.

La final es disputarà diumenge 17 de gener a les 21.00 hora peninsular a l’Estadi La Cartuja (Sevilla), també sense públic.

On veure el torneig a la TV

Movistar+ ha aconseguit els drets del torneig i tots els seus abonats podran seguir els tres partits a través del canal #Vamos (dial 8 i 45).