A LA CAMPANYA DELS PRECANDIDATS (1)

Rousaud, l’aval empresarial per al Barça

  • El fundador de Factor Energia, de 54 anys, presenta el seu èxit empresarial com a garant de la gestió rigorosa que necessiten els malmesos comptes del Barça

  • ’Segur de si mateix, afronta ell sol el dipòsit econòmic necessari de la seva directiva, per la qual cosa afirma que «no posaria el futur de la meva família en joc si no cregués que el projecte és bo i anirà endavant»

  • Considera que Laporta no té el perfil que ara necessita el club. «Em resulta simpàtic i té carisma, però el club ja no està com el va agafar el 2003. La situació és molt complexa»

Al matí següent de recollir les paperetes a les oficines del FC Barcelona, Emili Rousaud manté una reunió amb el seu equip de campanya i els que serien els seus directius en cas de sortir elegit president. Asseguts en cercle, planifiquen les accions per empènyer la precandidatura i aconseguir les 2.257 signatures necessàries per girar la primera corba. «Si normalment és complicat obtenir-les, per les circumstàncies actuals ara és doblement difícil. Per a tothom», admet l’aspirant.