decisió judicial

Arxivada la denúncia de Mediapro per presumpte espionatge de Rosell

L'Audiència de Barcelona desestima el recurs de Roures al considerar que no hi ha prou indicis contra l'expresident blaugrana

zentauroepp43563180 spain s barcelona based production company mediapro founder 190521184715 / FRANCOIS GUILLOT

La Secció 7 de l’Audiència de Barcelona ha confirmat aquest divendres l’arxivament de la denúncia que el president del grup Mediapro, Jaume Roures, i la mateixa productora van presentar per presumptes espionatges del FC Barcelona i l’expresident del club Sandro Rosell.

Ho ha acordat en una resolució en la qual desestima el recurs d’apel·lació de Roures i Mediapro contra la decisió del Jutjat d’Instrucció d’arxivar la investigació sobre el club i Rosell, a més de qui va ser director general de Barça Licensing & Merchandising,Joan Carles Raventós, entre altres responsables del club, i de l’exdirector de Tecnologies de la Informació de Mediapro. El tribunal considera que no hi ha prou indicis per avalar el presumpte espionatge que, segons la denúncia de Roures, va ser «induït, instigat o ajudat» per Rosell i el Barça.

El cas, segons la denúncia

El 2016, Mediapro va presentar la denúncia contra Rosell i el Barça per un presumpte delicte continuat de revelació de secret empresarial, contra la intimitat d’un dels fundadors de Mediapro, Jaume Roures, i continuat de furt agreujat.

La denúncia feia referència a fets suposadament ocorreguts entre el 2009 i l’octubre del 2011, i el grup audiovisual va afirmar que una exempleada de l’empresa va accedir «de manera deliberada i sistemàtica» als correus electrònics de Roures i suposadament els reexpedia a Rosell.

Temes:

Sandro Rosell