«MAI HI HA UN ANY DE TRANSICIÓ»

Piqué: «El club està com està, era necessari capgirar-ho»

«Era obvi que la tendència era decreixent, cada any anàvem una miqueta pitjor. No som candidats», diu

El capità demana «temps» per al nou projecte, però assumeix que serà molt complex reconstruir l'equip

marcosl55757132 barcelona 04 11 2020 deportes piqu felicitado por ans201104231819 / JORDI COTRINA

«Sabem que no és un any fàcil. Sabem que al Barça mai hi ha un any de transició. Però és el que hi ha. La vida és un continu canvi, al que cal adaptar-se. Les sensacions són millors, hi ha gent nova, gent jove, que està portant molt dinamisme al joc i l’equip. Tenim poc temps. Ho sabem». El retrat de Gerard Piqué, un dels capitans del Barça, indica la situació real que es viu a la plantilla.

«El club ara mateix està com està. Hi haurà eleccions, hi haurà una nova junta, hi haurà canvis. Tenim poquet temps, però cal fer-ho. És normal que no ens posin com a candidats després dels últims anys; hem de treballar molt dur i molt fort. Hi ha un gran equip, aquest any no serà fàcil», ha reconegut Piqué, assumint que s’enfronten a un escenari ple de dificultats.

Messi i De Jong feliciten Piqué després del 2-0. / JORDI COTRINA

«Ens han dominat, estàvem descontrolats en la pressió. No ha sigut una pressió del tot bona» (Piqué)

Al club no hi ha president. Bartomeu va dimitir, ara mana Carles Tusquets, el president de la comissió gestora del club, que encara no ha convocat eleccions. «Crec que era necessari capgirar tot això perquè era obvi que la tendència era decreixent», ha confessat el defensa.

«Cada any anàvem una miqueta pitjor. Ara cal donar temps a l’equip», ha dit Piqué, indicant que «arribaran els resultats», però encara no sap encara quan. Piqué ha lamentat que el «bon començament» del partit no s’hagi traduït «en dos o tres gols». Després, el Barça es va enredar. «Ens han dominat, estàvem descontrolats en la pressió. No ha sigut una pressió del tot bona perquè no estàvem coordinats».