TORNA LA CHAMPIONS

Barça - Ferencváros: horari i on veure la primera jornada de la Champions League

El gran torneig continental torna a un Camp Nou al qual la Generalitat ha denegat l'accés al públic

zentauroepp50791193 barcelona 07 11 2019 deportes el bal n del partido 201019111022 / JORDI COTRINA

La Champions League 2020-21 es posa a rodar aquesta setmana amb la incertesa de quins equips podran acollir públic als seus estadis. La UEFA ha autoritzat l’accés al 30% de la capacitat de cada estadi, però les administracions públiques de cada país hi tenen l’última paraula.

El Barça, que des del 2015 no guanya l’‘orelluda’, obre la fase de grups amb l’enfrontament contra el Ferencváros hongarès amb la negativa de la Generalitat a permetre l’entrada d’aficionats al Camp Nou a causa de l’evolució de la pandèmia de Covid a la ciutat.

Els blaugrana hi arriben després de caure dissabte passat al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe (1-0) i haver perdut cinc punts dels dotze possibles en el campionat de lliga.

Pel que fa a l’equip hongarès, hi arriba endollat, sense haver perdut encara aquesta temporada en la lliga (quatre victòries i un empat) i després d’eliminar en la ronda classificatòria per a la Champions el Celtic i el Dinamo de Zagreb.

Quan es juga el FC Barcelona - Ferencváros

El partit corresponent a la primera jornada de la UEFA Champions League es disputa demà, dimarts 20 d’octubre, a les 21.00 (hora peninsular espanyola).

On veure el partit per la TV

El matx es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmetrà Movistar Liga de Campeones (dial 50 de Movistar) i Orange TV (canal 114 i 115 UHD).

Temes:

Champions