SEGUEIX LA REMODELACIÓ

Koeman també informa a Rakitic, Arturo Vidal i Umtiti que no compta amb ells

El nou entrenador accelera la reestructuració de la plantilla per iniciar el dilluns 31 els entrenaments

Tant el jugador croat com el xilè tenen contracte fins al 2021 i el del central francès expira el 2023

zentauroepp53748664 soccer football la liga santander rcd mallorca v fc barc200613220928

El telèfon de Ronald Koeman no descansa. El nou entrenador del Barça no només ha informat, com va revelar RAC-1, aquest matí a Luis Suárez sinó que també ha anunciat a Rakitic, Arturo Vidal i Umtiti que no entren en el seu projecte per a la temporada vinent, tal com ja havia anunciat EL PERIÓDICO la setmana passada.

Els quatre jugadors tenen contracte en vigor, per la qual cosa la directiva blaugrana haurà de trobar una solució per desbloquejar la seva sortida com demana el tècnic holandès. Té pressa Koeman per armar el seu nou Barça. Així ho ha fet saber als futbolistes amb qui sí que compta i que considera prescindibles perquè vol arribar al pròxim 31 d’agost, data d’inici dels entrenaments, amb molt treball avançat.

A la recerca d’equip

Ara, no obstant, ja no depèn d’ell. Suárez (33 anys), malgrat que es veia amb força per continuar al Camp Nou, haurà de prendre la decisió de buscar una sortida o esgotar l’any de contracte que li queda.

A Rakitic li encantaria tornar al Sevilla, i Arturo Vidal podria retornar a la Juventus

En idèntica situació estan Rakitic (32) Arturo Vidal (33). Tots dos també acaben contracte el 2021, mentre a Umtiti (26) li expira el 2023. Però Koeman ja els ha fet saber que es vagin buscant equip perquè vol arrencar el seu Barça amb altres pilars.

Al croat li interessaria tornar al Sevilla, tot i que no pugui aquest assumir l’elevada fitxa que percep al Camp Nou. El xilè, en canvi, té molt mercat a Itàlia després del seu pas per la Juventus, disposada ara també a incorporar-lo en el nou projecte que lidera Andrea Pirlo, el tècnic de la ‘Vecchia Signora’.

Umtiti, a qui el club va col·locar una clàusula de 500 milions d’euros, ha rebut l’interès de clubs anglesos, però la seva sortida és més complicada perquè li queden tres anys de contracte després de renovar just abans del Mundial de Rússia 2018. Tots han de buscar equip perquè Koeman no els vol al Camp Nou.