L'ACTITUD

Arthur: «L'única opció que m'interessa és seguir al Barça»

El brasiler es desvincula de qualsevol possible operació amb la Juventus i reitera el seu desig de continuar al Camp Nou

jdomenech52593113 madrid 01 03 2020 deportes arthur y benzema disputan el200426173108 / JORDI COTRINA

No se’n vol anar del Barça. Ni tan sols l’interès de la Juventus, disposada a fer un intercanvi amb Pjanic, estimula Arthur a abandonar el Camp Nou. «La meva idea és molt clara, l’única opció que m’interessa és seguir al Barcelona. Estic molt segur i tranquil», ha comentat el centrecampista blaugrana, de 23 milions, que va arribar al club blaugrana l’estiu del 2018 previ pagament de 31 milions d’euros al Gremio de Porto Alegre, més 9 en variables.

«Em trobo molt bé aquí i, a més, agraeixo al club i al cos tècnic la seva confiança», ha recordat Arthur, recordant que «sempre hi ha especulacions» però això no modifica la idea principal d’Arthur: seguir al Camp Nou. «El suposat interès de grans clubs sempre és un afalac per a qualsevol i un senyal positiu, però la meva ment només està en jugar aquí molts anys», ha insistit el centrecampista en una nota difosa a través del seu gabinet de comunicació.

«Tinc moltes ganes de continuar creixent aquí i lluitar per més títols de blaugrana. El Barça és on sempre he volgut ser» (Arthur)

No ha pogut completar Arthur la seva segona temporada amb la samarreta blaugrana a causa de la crisi del coronavirus. «Estic concentrat al cent per cent en treballar i que tornem a jugar quan sigui possible. Tinc moltes ganes de continuar creixent aquí i lluitar per més títols de blaugrana», ha recordat el brasiler. «El Barça és on sempre he volgut ser».