PROPOSTA DE LA FEDERACIÓ

El Barça, el Madrid, el Sevilla i la Reial Societat anirien a la Champions si la Lliga no es reprengués

Es respectaria la classificació fins a la jornada 20, per la qual cosa l'Atlètic de Madrid i el Getafe anirien a l'Europa League

marcosl53127396 17 03 2020 f tbol la rfef anuncia que doblar los fondos d200416142319 / RFEF

La federació espanyola de futbol (FEF) ha elaborat una proposta en la seva comissió delegada per la qual «en el moment en què ho sol·liciti la UEFA» es traslladarien els equips espanyols que participaran en les pròximes edicions de les competicions europees si la Lliga no es reprèn. «D’acord amb la classificació de l’última jornada de la Primera Divisió en igualtat de nombre de partits disputats pels 20 equips», ha precisat en el seu comunicat.

«A la Champions League hi anirien els quatre classificats de Primera en aquest moment», ha indicat. D’aquesta manera, el Barcelona, el Reial Madrid, el Sevilla i la Reial Societat serien els equips classificats per a la Champions League, mentre que l’Atlètic i el Getafe tindrien plaça per a l’Europa League.

Prioritzar el finalista de la Copa

Si s’ha jugat la final de la Copa del Rei, hi aniria el campió, tret que estigui entre els sis primers. Si es donés el cas que ja estigui classificat, «hi aniria l’equip que ocupés l’última plaça de la Primera Divisió». D’aquesta manera, la FEF vol premiar els finalistes de la Copa entre l’Athletic i la Reial Societat, que òbviament, encara no té data.