LA CRISI DIGITAL

El 'Barçagate' també va esquitxar La Masia

El diari Sport revela que el 2017 es va ordenar l'estudi de continguts a les xarxes socials, inclòs el Barça B i el futbol base

marcosl16641357 sant joan desp 05 08 2011 presentaci n de la nueva200412222141

El ‘Barçagate’, la crisi digital destapada per la Cadena SER, no només va afectar el primer equip i la directiva sinó que també ha esquitxat La Masia, segons ha revelat en exclusiva el diari Sport. Es va ordenar un estudi de continguts a les xarxes socials, inclòs el Barça B, el filial blaugrana, i la resta del futbol base blaugrana sense informar l’estructura executiva.

Jaume Masferrer, l’assessor del president, que ara està suspès de sou i feina després d’haver-se conegut l’escàndol, va encarregar aquest seguiment, segons ha revelat el periodista Xavi Torres. Cap executiu del club ni tampoc cap directiu van estar al cas dels moviments ordenats i coneguts més endavant per la informació de la SER.

En el cas de La Masia, els responsables van rebre un informe econòmic dels primers mesos de la temporada 2019-20 i van descobrir, segons l’Sport, una factura de 99.000 euros de Tantra Soft, una empresa consultora en informàtica i tecnologia de la informació, vinculada laboralment a I3Ventures, l’empresa del ‘Barçagate’.

Pendent de l’auditoria

El club encara no ha fet pública l’auditoria que va encarregar per aclarir aquest enrevessat afer, que primer va obligar Bartomeu a donar explicacions fins i tot als quatre capitans (Messi, Busquets, Sergi Roberto i Piqué), sinó que ha sigut esgrimit com l’argument principal per a la dimissió dels sis directius que han abandonat la junta aquesta setmana passada.