ES DESMARCA DE ROUSAUD

Maria Teixidor, l'exdirectiva del Barça, s'acomiada sense fer soroll

«Hi ha fets sobre els quals no tinc control que m'han sorprès negativament», afirma l'exsecretària de la junta

«Ser la primera dona presidenta del Barça? A la vida no pots descartar mai res», diu a l'Agència Efe

marcosl52347769 barcelona 18 02 2020 deportes el vicepresidente del fc 200408114252 / JORDI COTRINA

Marxa en silenci Maria Teixidor. Lluny del soroll que ha desprès la sortida dels sis directius de la junta de Bartomeu, inclosa ella. Teixidor ha triat desmarcar-se de les crítiques d’Emili Rousaud, l’exvicepresident institucional del Barça, tot i que ha admès en una carta pública que «tanca una etapa perquè hi ha fets sobre els quals no tinc control que m’han sorprès negativament».

L’exsecretària de la junta blaugrana ha admès la seva discrepància («són fets amb els quals no estic d’acord»), però, alhora, «dono fe que els mecanismes de control del club estan en marxa, fan el seu treball i presentaran, quan procedeixi, els seus resultats».

Idea madurada

Teixidor afirma que confia «plenament que se sabran adoptar les mesures correctores pertinents» a més de reconèixer que ha anat madurant la idea» d’abandonar la directiva «d’algun temps ençà». Després, en una entrevista amb l’Agència Efe, no ha renunciat a la possibilitat de convertir-se algun dia en la primera dona en ser presidenta del Barça. «A la vida mai es pot descartar res. El futur està per escriure».

Ha volgut, en tot moment, deixar molt clar que es desvincula del to dur i bel·licós esgrimit per l’exvicepresident Rousaud. «Abans de res vull desmarcar-me de les manifestacions que s’han fet i donar la meva versió. Vam acordar dimitir en el mateix moment perquè consideràvem que era millor per al club fer-ho en unitat d’acte i no que es produís una reguera de sortides que era pitjor per a la institució», ha dit Teixidor.