TRIBUNALS

Umtiti nega haver destrossat una casa de lloguer a Esplugues

La propietària de la vivenda reclamarà 183.000 euros pels desperfectes

marcosl50445288 grafcat5673 sant joan desp barcelona 17 10 2019 el de191017200500 / Enric Fontcuberta

Aquest dijous el defensa del Barça Samuel Umtiti va negar haver destrossat una vivenda de lloguer a la localitat d’Esplugues de Llobregat  (Barcelona) i haver-hi causat danys pels quals la propietària li reclama 183.000 euros.

Durant el judici, celebrat aquest matí al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d’Esplugues de Llobregat, Umtiti va declarar com a acusat per uns desperfectes causats a la seva antiga casa de lloguer, on va viure sense companyia fins al 3 de desembre del 2018.

La propietària va quedar descontenta amb l’estat en què el jugador va deixar l’immoble, ja que hi havia desperfectes a diferents punts de la casa, en especial a la piscina i el parquet.

Declaracions del defensa

Durant el judici, Umtiti va explicar que, conscient que es tractava d’una «casa luxosa» que requeria una cura especial, va contractar una treballadora per a la neteja i una persona de manteniment, a qui trucava quan hi havia cap desperfecte perquè s’encarregués de buscar les persones necessàries per solucionar-lo.

L’internacional francès va negar rotundament ser el responsable de les destrosses trobades i va esmentar que l’únic deteriorament que coneix és «el normal» de qualsevol persona en el dia a dia d’una casa que utilitza com a domicili habitual.

«Jo no hi he fet cap festa», va afirmar Umtiti per defensar que els desperfectes a la vivenda no els havia provocat ni ell ni ningú del seu entorn.

Umtiti, a l’espera

A les preguntes de l’advocat de l’acusació sobre les presumptes taques d’alcohol que van aparèixer a l’interior de l’immoble, Umtiti va reiterar que en desconeix l’origen, ja que no beu alcohol.

El central blaugrana, a petició del seu advocat, ha abandonat el jutjat després de la seva declaració per agafar un avió privat fins a Bilbao, on aquesta tarda s’unirà als seus companys per disputar, a les 21:00 hores, el partit de quarts de final de la Copa del Rei, contra l’Athletic Club a San Mamés