JA NO VA JUGAR A GETAFE

Dembélé, dubtós davant l'Inter al patir «una sobrecàrrega muscular»

El Barça comunica l'abast de la nova lesió que pateix el francès, però no diu el temps que estarà de baixa

Valverde té només tres davanters (Suárez, Griezmann i Carles Pérez) per a la segona jornada de la Champions

jdomenech50038918 barcelona 24 09 2019 deportes dembele controla el ba190924233012 / JORDI COTRINA

A Ernesto Valverde se li acumulen els problemes a la davantera. Ja sabia, des del triomf contra el Vila-real, que no podria tenir Leo Messi pel partit davant el Getafe (0-2) per culpa d'una elongació a l'adductor de la cama esquerra. Hores abans de viatjar a Madrid, el juvenil Ansu Fati, amb «molèsties tendinoses» al genoll, també causava baixa. I només uns minuts abans que comencés el duel contra l'equip de José Bordalás al Coliseum Alfonso Pérez s'ha sabut que  Ousmane Dembélé pateix «unes molèsties musculars a la cama esquerra», per la qual cosa no serà ni a la banqueta.

Acabat el partit, i amb els tres punts a la butxaca, l'expedició blaugrana va tornar a Barcelona. Els metges van sotmetre Dembélé a diverses proves i la seva presència davant l'Inter dimecres que ve continua sent dubtosa. No va jugar ni un minut davant el Getafe i Valverde té un problema seriós per a la Champions. «Pateix una sobrecàrrega muscular als isquiotibials de la cama esquerra», ha informat el club blaugrana en un breu comunicat. 

No obstant, el Barça no diu el temps que Dembelé haurà d'estar de baixa. «L'evolució en marcarà la disponibilitat». Per tant, no se sap encara si podrà jugar la segona jornada europea. Per tant, Valverde  només té tres davanters a la seva disposició: Antoine Griezmann, Luis Suárez i Carles Pérez, el jove del Barça B que acaba d'ampliar i renovar el seu contracte fins al 2022. Tot just ara, quan més necessitava el tècnic al davanter francès, no pot comptar amb ell. Dembélé, que ja es va perdre tres jornades de Lliga per lesió, ara s'exposa a quedar-se sense la cita europea.