EL BARÇA, AL JAPÓ

Rakitic: "La meva idea és seguir al Barça"

El centrecampista croat s'acostuma que es debati sobre el seu futur, però desitja continuar al Camp Nou

marcosl49171603 barcelona s antoine griezmann left and ivan rakitic right190722112616 / Eugene Hoshiko

El Barça de Valverde, capítol tres, es posa en marxa aquest dimarts a Tòquio en el primer amistós estiuenc contra el nou Chelsea dirigit per Frank Lampard. I, com ja va passar fa un any, pendent del futur d’Ivan Rakitic.  "És una situació a la qual estic acostumat des que soc aquí", ha dit el centrecampista croat. "L’any passat em va passar el mateix. He parlat amb el club i el míster, i la idea és la mateixa. I la meva idea és continuar al Barça", ha recordat Rakitic.

Sap que el seu nom circula en moltes operacions, fins i tot en la de la possibilitat d’entrar en un intercanvi amb el París SG perquè vingui Neymar al Camp Nou. "La meva idea és molt clara i la intenció és seguir aquí i continuar disfrutant, perquè tinc més anys de contracte", ha recalcat el centrecampista blaugrana. "¿Ser titular? Aquí cal treballar i qui rendeixi més és qui juga", ha precisat després el croat.

Piqué i Rakitic, en la presentació de la Rakuten Cup a Tòquio. / AFP /  BEHROUZ MEHRI

Diàleg amb Bartomeu

Després, Rakitic ha deixat clar que no el molesta que es parli del seu futur cada estiu. Genera, d’una banda, "orgull", segons la seva opinió, perquè certifica que està treballant bé, però no canvia la seva opinió sobre el futur. "Només em veig aquí. He parlat amb el president de diversos temes, però de moment el club té altres coses a fer", ha dit quan se li ha preguntat sobre aquesta millora econòmica que no arriba. "El president vol el mateix que jo, que és formar un bon grup perquè el públic disfruti del Barça."

"Serem millors que la temporada passada, n’estic convençut" (Griezmann)

En aquest sentit, Rakitic no té dubtes: "Serem millors que la temporada passada, n’estic convençut. Tenim un gran equip. Dels errors se n’aprèn i més si són errors tan durs en la Champions, però tampoc es tracta ara de flagel·lar-se per això. L’objectiu d’aquesta temporada és guanyar-ho tot una altra vegada".