AVANÇA EL MÓN DELS VIDEOJOCS

El Barça aposta pels eSports

El club s'ha reforçat amb un equip de la Rocket League per competir en els tornejos més importants del món d'aquest videojoc

rocket-league

El FC Barcelona ha creat un equip de Rocket League per competir a la Rocket League Championship Series, i també estarà present en els esdeveniments internacionals més importants que reuneixen els millors equips del món.

L’equip barceloní estarà format per l’espanyol Adrián Mateos, els britànics David William i Daniel Brian, els dos guanyadors de l’última competició important de la Rocket League, i la jove promesa francesa Yanis Champenois. El també britànic Robert Kendall serà l’encarregat de dirigir l’equip.

"Formar part del FC Barcelona és un somni per a qualsevol esportista. Em sento afortunat de poder dirigir aquest equip. Que el Barça s’uneixi a la Rocket League és un èxit tant per al club com per a la comunitat", va expressar el líder del grup.

Aquest serà el segon equip que el Barça tindrà en eSports, sumat al de Pro Evolution Soccer (PES), en la que van primers en la classificació de la competició.

Temes:

eSports