nou contratemps

Dembélé, de tres a quatre setmanes de baixa

El davanter francès es va lesionar després de marcar el cinquè gol davant de l'Olympique

dembele / PAU BARRENA (AFP)

Nou contratemps per al davanter francès Ousmane Dembélé. El jugador del Barça estarà de tres a quatre setmanes de baixa, ja que pateix una ruptura muscular al bíceps femoral de la cama esquerra, segons ha informat el Barça en un comunicat oficial. El futbolista es va lesionar dimecres a la nit després d’aconseguir el cinquè gol davant de l’Olympique de Lió en els vuitens de final de la Lliga de Campions.

Dembélé va iniciar el partit a la banqueta, ja que havia tingut molèsties musculars després del partit de Lliga davant del Rayo Vallecano, i va entrar al terreny de joc en substitució de Coutinho. Es tracta de la cinquena lesió que pateix el jove davanter –la quarta muscular– des que va fitxar pel Barça.

El temps fixat per a la seva recuperació suposa que Dembélé es perdrà segur el matx de Lliga d’aquest diumenge davant del Betis, la convocatòria amb França, el derbi contra l’Espanyol, el desplaçament a Vila-real i, possiblement, el duel clau contra l’Atlètic. També perilla l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Si aconsegueix escurçar el termini per al retorn als terrenys de joc, Dembélé estarà amb tota probabilitat en la tornada dels quarts de la Champions.