Rakitic torna amb «una lesió seriosa»

El seleccionador de Croàcia encén l'alarma per la tornada anticipada del centrecampista del Barça

zentauroepp45909610 croatia s ivan rakitic left challenges for the ball with w181116225009 / Darko Bandic

Ivan Rakitic torna anticipadament a Barcelona per posar-se en mans delsmetges.  Mal senyal. El cos tècnic de Croàcia va enviar el futbolista blaugrana a casa davant de l’evidència que no podria jugar davant d’Anglaterra  aquest diumenge, en el partit decisiu per al lideratge del grup 4. I les paraules del seleccionador balcànic no anunciaven res de bo. Rakitic, en efecte, tenia previst visitar els metges del Barça tot just tornar.

“Rakitic se’n va cap a Barcelona. És una lesió seriosa. Normalment no corro riscos i si hi ha cap dubte que pugui ser seriosa, el millor és que descansi”, va explicar Zlatko Dalic, el seleccionador de Croàcia, d’un dels homes clau del seu equip.

Rakitic no va acabar el partit davant d’Espanya i s’ha conegut la raó. El centrecampista pateix una malaltia muscular a la part posterior de la cama dreta. Pel que sembla, els exàmens mèdics que s’efectuï a Barcelona necessitaran l’abast de la lesió. De tota manera, Rakitic ja era una baixa segura per a la visita al Atlètic quan es reprengui al Lliga. La seva expulsió amb dues de grogues l’havia descartat de la cita del Wanda Metropolitano.

Temes:

Futbol