REACCIONS D'UNA LLEGENDA BLAUGRANA

Xavi: "Espanya s'ho ha de fer mirar"

L'excapità del Barça anima els catalans a anar a les urnes aquest dijous i mostra la seva perplexitat per la situació dels polítics presos

zentauroepp41346430 deportes xavi hern ndez vota en doha171220194843

Xavi Hernández, excapità i llegenda del Barça que juga a l'Al-Sadd de Qatar, ha explicat per què va votar vestit de groc aquesta setmana (el dia 17) a l'ambaixada d'Espanya a Doha. "No, no va ser casualitat", ha assegurat Xavi al programa 'Fricandó matiner', de RAC 105. I ha explicat els motius: "En un país democràtic, que no puguem votar ni de groc... Penso que Espanya s'ho ha de fer mirar".

Xavi, que està acabant l'últim any de la seva carrera professional, ha afegit: "Nosaltres, des de Doha, volíem fer un gest de suport als polítics que són a la presó, que és increïble que passi això en un país democràtic".

Perplexitat pels empresonaments 

L'excentrecampista blaugrana, que vol ser entrenador quan abandoni el futbol professional, ha animat els catalans per a la jornada d'aquest dijous. "A votar tots demà i a veure què passa". I ha tornat a expressar la seva perplexitat per la situació que es viu a Espanya: "Que per unes idees polítiques estiguin ficats a la presó, em sembla increïble en un país democràtic com és el nostre o que sembla que ho és".