DEFENSA DEL LIDERAT

Horari i on veure en TV el Barça - Deportivo

El conjunt de Valverde rep els gallecs després de la victòria (0-2) davant el Vila-real

rpaniagua41205427 barcelona 05 12 2017 deportes valverde da 171205234807 / JORDI COTRINA

El Barcelona torna al Camp Nou després d'aconseguir els 3 punts a l'Estadi de La Ceràmica davant el Vila-real. Allà, van trencar una ratxa de dos empats consecutius, davant el València (1-1) i el Celta (2-2). I ara busquen seguir per la via de les victòries per a afermar-se encara més en el liderat de la Lliga Santander.

Davant tindrà el Deportivo, que no arriba en el seu millor moment. Els gallecs van 17ns en la Lliga, només 3 punts per sobre de l'antepenúltim, el Deportivo Alabès.  No obstant, amb Cristóbal Parralo substituint Pepe Mel com a tècnic, sembla que l'equip ha començat a canviar de rumb. Va guanyar per la mínima davant el Leganés i aquest cap de setmana intentarà donar la sorpresa al Camp Nou, on no tenen res a perdre.

El partit, que començarà aquest diumenge a les 20.45 hores, es podrà veure per televisió en directe a Movistar Partidazo, canal de la plataforma Movistar+. La web d'El Periódico farà un seguiment en directe i al minut del que passi a partir d'una hora abans del xiulet inicial.