El xat de Piqué a Periscope: "¿Hi ha waka-waka? Sempre el mateix acudit"

El central del Barça torna a dirigir-se als seus seguidors a través d'un xat amb Periscope

aguasch20881368 barcelona 14 11 2012 entrevista con el jugado160304002625

Gerard Piqué ha tornat a recórrer a Periscope per dirigir-se als aficionats del Barça que el segueixen per les xarxes socials. Va respondre a preguntes en directe en un xat a través del seu mòbil a l'acabar el partit de Vallecas durant uns 10 minuts. Una manera d'atendre el seu públic, va dir a l'inici del xat, eludint l'edició capritxosa dels mitjans de comunicació. "Prefereixo fer-ho aquí perquè si no emeten el que volen, tallen i només posen el que interessa per vendre més".

Aquestes van ser algunes de les frases més destacades del central blaugrana, realitzades en l'ambient distès de l'interior de l'autocar de l'equip, amb l'anar i venir de jugadors i ajudants. La primera vegada va parlar des de l'interior del seu cotxe al pàrquing del Camp Nou. Aquest dijous va tornar a combinar l'anglès, l'espanyol i el català.

-"Li he dit a Mascherano que tirés el penal, però m'ha dit que no es veia amb confiança".

-"¿Avui waka waka?", va preguntar algú. "Sempre amb el mateix acudit... Clar que hi ha waka waka. Bé, hi ha dies... Deixem el tema..."

-"Porto el 3 des de sempre; al Barça en categories inferiors es juga amb defensa de 3 i el central porta el 3"

-"Espero marcar més gols. M'agrada marcar gols. M'hauria agradat ser davantera però amb aquesta altura... I tenim una davantera que si ho fos no jugaria ni els dijous"

-"¿Ens afaitem una mica la barba? És pura mandra. A més, tampoc trobo la maquineta d'afaitar"

Aquí teniu el vídeo sencer: