CONFLICTE EN EL FUTBOL

La Federació suspèn la vaga

Les dues últimes jornades de Lliga es disputaran amb normalitat

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha informat que, després de conèixer-se la resolució dictada per l'Audiència Nacional, aixeca la suspensió indefinida que havia acordat i hi haurà futbol aquest cap de setmana.

"Les competicions es disputaran d'acord amb el calendari i els horaris previstos inicialment i s'aixeca la mesura acordada el 6 de maig de 2015, havent tingut coneixement de la resolució dictada per l'Audiència Nacional el dia d'avui", afirma la RFEF en un comunicat.

La RFEF, per tant, assenyala que "procedeix a alçar la mesura" adoptada la setmana passada i disposa "que les competicions es disputin d'acord amb el calendari i els horaris previstos inicialment".

"S'ha de notificar als clubs i SADs de Primera, Segona i Segona Divisió "B"; a la Lliga Nacional de Futbol Professional; a les Federacions d'Àmbit Autonòmic i al Comitè Tècnic d'Àrbitres", conclou la missiva de la RFEF.

La Sala Social de l'Audiència Nacional havia estimat hores abans la mesura cautelar sol·licitada per la LFP i havia suspès la vaga convocada per l'Associació de Futbolista Espanyols.