L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Sergi Roberto, baixa davant l'Ajax

Luis Enrique convoca per a Amsterdam els 19 jugadors disponibles del primer equip més Munir

Sergi Roberto i Munir, durant un entrenament a la ciutat esportiva del Barça. / FC BARCELONA

Un dia abans del que és habitual en ell, Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de blaugranes que viatjaran a Amsterdam, on  dimecres el Barça juga contra l'Ajax a la Lliga de Campions. El tècnic asturià ha convocat tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, més el davanter del filial Munir, habitual ja en aquest inici de temporada.

A les tres absències esperades --IniestaMathieu (tots dos amb problemes al soli) i Vermaelen (segueix amb les molèsties musculars que arrossega des del Mundial del Brasil i encara no ha pogut debutar), s'ha sumat a última hora la de Sergi Roberto, que ha patit "una elongació a l'adductor de la cama dreta". Tornen, això sí, Piqué, que aquest dissabte contra el Celta no va entrar als plans del míster.

A Amsterdam viatjaran Bravo, Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Jordi Alba, Mascherano, Sergio Busquets, Xavi, Rakitic, Rafinha, Munir, Messi, Neymar, Pedro i Luis Suárez. En total, 20 jugadors amb els quals Luis Enrique espera fer oblidar a l'afició les dues últimes derrotes de Lliga, davant el Madrid i el Celta