Tres dies després

Nou dispositiu de la Guàrdia Urbana de Badalona contra la venda ambulant

AJUNTAMENT DE BADALONA

Tres dies després de desallotjar els manters que cada cap de setmana s’instal·laven a l’avinguda de Mònaco del barri de Puigfred, la Guàrdia Urbana de Badalona ha tornat a intervenir aquest dimarts contra la venda ambulant il·legal a la ciutat. En aquesta ocasió, l’actuació policial ha tingut lloc als barris d’Artigues i el Remei, contigus al terme municipal de Sant Adrià de Besòs.

Segons informa l’Ajuntament, 11 agents de la policia local, recolzats per quatre cotxes patrulla i una furgoneta, han desallotjat més de 60 venedors, que s’instal·laven cada dimarts a l’avinguda Joan XXIII, a Artigues (on també ha intervingut el cos de Mossos d’Esquadra), i al carrer de la Primavera, al Remei. En cap de les dues intervencions s’ha produït cap ferit ni tampoc cap detingut. Principalment, s’ha decomissat roba, calçat, joguines i complements com cinturons i carteres.

Vigilància constant

El regidor de l’Àrea de Seguretat, Juan Manuel Ruiz, ha assegurat que aquests dispositius es portaran a terme «de manera periòdica» per assegurar que els comerciants d’aquestes zones «no tinguin competència deslleial». «Vull felicitar tots els agents que han participat en el dispositiu i als serveis de neteja perquè amb la seva professionalitat fan de Badalona una ciutat més segura i neta», ha sentenciat el regidor popular.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO