Figura local clau

La Penya de Badalona acomiada Xavi Villanueva, històric conseller del club

David Grau

El Club Joventut Badalona (la Penya) ha acomiadat el difunt Xavi Villanueva, històric conseller del club de bàsquet de Badalona i peça clau per al desenvolupament del bàsquet femení i de formació, vinculat a la quarta ciutat més poblada de Catalunya.

Villanueva va entrar a formar part del consell d’administració de la Penya quan Juanan Morales va arribar a la presidència al club i va esdevenir una figura de vital importància per al creixement del bàsquet femení i de formació a tot Badalona.

Des del club destaquen especialment el seu paper fonamental en l’èxit de la Copa del Rei celebrada a la ciutat al febrer.

«Una excel·lent persona»

«Tots els que hem tingut la gran sort de conèixer-lo ens quedem amb el gran record d’una excel·lent persona que sempre ha volgut ajudar tothom que l’envoltava, gran treballador i un lluitador que s’ha esforçat dia dia per millorar i fer créixer el seu club», ha assegurat la Penya en un comunicat.

Així mateix, el Club Joventut Badalona envia a la família «tota la nostra estima i carinyo per la seva pèrdua, que ens deixa un buit irreparable».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Badalona