L’edifici s’ha d’esfondrar

L’Ajuntament de Badalona ofereix pisos de lloguer a les famílies desallotjades del carrer de Granada

  •  N’hi ha quatre que accediran a una vivenda social i el cinquè cas es vehicularà per l’Oficina Local de Vivenda

ACN

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) ha assignat finalment un pis de lloguer social a quatre de les cinc famílies que han necessitat atenció després del desallotjament del bloc del número 22 del carrer de Granada, el mes de març, i que va afectar un total de set immobles.

Durant vuit mesos les famílies han viscut en hotels a càrrec del consistori i ara que s’ha resolt que l’edifici sinistrat ha d’anar a terra se’ls ha buscat una sortida definitiva.

La cinquena família, segons informa l’ajuntament, no reuneix els requisits necessaris per a l’accés a un pis de lloguer social a través de la taula d’emergència i se li ha ofert un pis de lloguer per sota del preu de mercat de la borsa de lloguer de l’Oficina Local de Vivenda de Badalona.

D’altra banda, la comissió tècnica d’atenció a les famílies del carrer de Granada 22 continua en actiu per ajudar en la resolució dels problemes hipotecaris, per continuar les negociacions amb les companyies d’assegurances i de serveis i per a la recuperació dels béns i pertinences que es troben a l’immoble.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO