90 anys d’història

L’Hospital de Badalona es renovarà i s’ampliarà amb una inversió de 7 milions d’euros

  • Ja està en fase de concurs la redacció del projecte de modernització del centre hospitalari

  • La previsió és que al llarg de l’any que ve es concursin les obres perquè durant el 2024 es faci efectiu l’inici

Ayuntamiento de Badalona

L’Hospital Municipal de Badalona (Barcelonès) s’ampliarà i es reformarà amb una inversió prevista de 7 milions d’euros que permetrà una modernització de tota l’estructura del centre sanitari.

Així ho ha anunciat aquest dimecres l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, en l’acte commemoratiu dels 90 anys d’història de l’hospital, fundat el gener de 1932 i que forma part de la història local de la ciutat.

Aquesta inversió suposarà la renovació completa de la climatització del centre i l’ampliació i renovació tant de l’àrea quirúrgica com dels vestidors del personal, cosa que permetrà millorar l’atenció i els serveis dels pacients i les condicions per als professionals sanitaris.

Inici de les obres el 2024

«Avui és un dia per posar en valor la feina que des de fa 90 anys porta a terme l’Hospital Municipal i de manifestar el nostre agraïment a tot el personal que ho fa possible», ha destacat l’alcalde. Actualment, ja està en fase de concurs la redacció del projecte de modernització de l’Hospital, amb la previsió que al llarg de l’any que ve es concursin les obres perquè durant el 2024 es faci efectiu l’inici.

Segons la gerent de Badalona Serveis Assitencials (BSA), Pilar Otermin, entre les reformes previstes destaca que la façana de Via Augusta s’ampliarà amb dues plantes, es renovaran quiròfans i els espais per als procediments que requereixen sedació.

A més, està prevista la renovació de les àrees d’endoscòpia i de les quirúrgiques sense ingrés, i es ressituarà i millorarà l’espai del laboratori.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO