Al costat del pont del Petroli

Dos detinguts per una presumpta agressió homòfoba en una platja de Badalona

  • Un agent de la Policia Nacional fora de servei que va observar els fets va intentar interposar-se entre els agressors i les víctimes

  • Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al lloc i, juntament amb l’agent de la Policia, van aconseguir reduir i detenir els dos presumptes agressors

Mossos d'Esquadra

La Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per una presumpta agressió homòfoba a la platja Pont del Petroli de Badalona (Barcelonès), segons ha explicat la Policia en un comunicat aquest dimarts. Els detinguts presumptament estaven insultant un noi que estava estirat a la sorra amb uns amics i un home que estava veient la situació es va acostar per ajudar-lo, cosa que va provocar que «es tornessin més agressius» i intentessin agredir-los físicament.

Un agent de la Policia Nacional fora de servei que va observar els fets va intentar interposar-se entre els agressors i les víctimes, moment en què els atacants es van abalançar sobre el policia.

L’agent va aconseguir reduir-ne un, quan «l’altre agressor se li va tirar a sobre i li va clavar dos forts cops de puny que li van provocar dos talls a la cara».

Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al lloc dels fets i, juntament amb l’agent de la Policia Nacional, van aconseguir reduir i detenir els dos presumptes agressors, que van ser posats en llibertat després de passar a disposició judicial.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona