Política municipal

Aïda Llauradó serà la candidata d’En Comú Podem per a Badalona el 2023

  • Les assemblees de Badalona en Comú i Podem Badalona han ratificat la candidatura de Llauradó, que ja va ser alcaldable en les eleccions municipals del 2019

Badalona En Comú Podem

Aïda Llauradó, actual tinenta d’alcalde d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, ha sigut elegida alcaldable d’En Comú Podem per a Badalona (Barcelonès) en les municipals del 2023. Així ho va donar a conèixer aquest dijous el grup municipal, que actualment compta amb dos representants al consistori badaloníRosa Trenado i la mateixa Llauradó–.

Les assemblees de Badalona en Comú i Podem Badalona han ratificat la candidatura de Llauradó, que ja va ser alcaldable en les eleccions municipals del 2019, i la candidatura conjunta de les dues organitzacions.

«Hem vingut a donar estabilitat a la ciutat davant moments convulsos. Allà on hi ha hagut dificultats hem donat la cara per una aposta transformadora i progressista. L’estabilitat passa per consolidar un projecte a llarg termini centrat en la vida», va remarcar Llauradó en la roda de premsa d’aquest dijous.

Aïda Llauradó va arribar a ser alcaldessa accidental de la ciutat després que el llavors alcalde, Álex Pastor (PSC), dimitís després de ser detingut per conduir ebri i agredir els Mossos d’Esquadra durant el confinament per la primera onada de la covid-19, a finals d’abril. El 12 de maig del mateix any, tanmateix, el bastó de comandament va passar a Xavier García Albiol (PP) després de ser elegit per minoria simple en el ple d’investidura convocat després de la dimissió de Pastor.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona