Cine i Covid-19

El Festival Filmets de Badalona se celebrarà del 22 al 31 d’octubre en format híbrid

  • La 47a edició del festival de curtmetratges pretén «fer el màxim nombre de sessions presencials que permeti la situació epidemiològica»
  • L’última edició del Filmets va acabar amb un total de 17.593 espectadors, cosa que suposa un increment del 34% respecte a l’any anterior

presentaci-del-festival-filmets-1

El Festival de curtmetratges Filmets de Badalona (Barcelonès) celebrarà la seva 47a edició entre el 22 i el 31 d’octubre del 2021 i mantindrà el format híbrid d’aquest any, amb l’objectiu de «fer el màxim nombre de sessions presencials que permeti la situació epidemiològica». L’organització així ho ha informat en un comunicat després que s’hagi donat llum verda a la pròxima edició, que, com la de l’octubre passat, barrejarà sessions presencials amb altres de virtuals.

Així, les pel·lícules que formaran part de la Secció Oficial es podran visionar a través de la pàgina web del festival, tot i que no es descarten projeccions presencials, que dependran de la situació sanitària.

L’última edició del Filmets va acabar amb un total de 17.593 espectadors, cosa que suposa un increment del 34% respecte a l’any anterior malgrat les restriccions de la Covid-19, que van obligar a celebrar-lo de manera semipresencial.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA